pondělí 26. srpna 2019

Věc: Otevřený dopis Mgr. Lubomíru Metnarovi, ministru obrany


 Vážený pane ministře,

píši Vám nejen z titulu předsedy Exilové domobrany – Konzští lvi & Velitele Exilové domobrany – Konžští lvi, ale zejména jako zástupce všech občanů České republiky. Jsem vysoce znepokojena tím, jakým směrem se ubírá státní zakázka o výběru dodávky přileb pro Armádu České republiky.

Z veřejně dostupných informací vím, že chorvatské helmy, které byly vybrány, jsou šlendrián! Nesplňují ani minimální standardy ochrany proti chemtrails a působení programu MK Ultra. A to ani nezmiňuji, že na stránkách Ministerstva obrany České republiky chybí jakékoliv varování o této kritické hrozbě pro všechny občany České republiky, jakou MK Ultra a chemtrails jsou. Naši vojáci a stejně tak naši spoluobčané se tedy vůbec nechrání proti přeprogramování své mysli, což je kritický stav pro bezpečnost naší země.

V této souvislosti si vás dovoluji informovat, že náš spolek Exilová domobrana – Konzští lvi již v minulosti pořádal velice úspěšnou mezinárodní a mezikontinentální konferenci ohledně problematiky chemtrails, během které hovořila mezinárodně uznávaná expertka na tuto tématiku paní Ing. Iva Podlipská. V návaznosti na úspěch a poznatky z této konference vyvíjí náš spolek Exilová domobrana – Konzští lvi vlastní sofistikované a účinné ochranné prostředky omezující ba dokonce zcela zamezující vliv chemtrails a MK Ultra na člověka. V této souvislosti také pořádáme dne 27.9.2019 ve Dvoře Králové nad Labem workshop, kde tyto nové ochranné prvky představíme. Samozřejmě jste na tento workshop srdečně zván. Součástí workshopu bude pohoštění malého rozsahu, které si bude muset bohužel hradit sám, na druhou stranu vlastní potraviny a nápoje nejsou zakázány.

Vážený pane ministře, apeluji na vás, abyste se osobně zasadil o znovu vypsání shora uvedeného výběrového řízení na přilby pro Armádu ČR a aby Ministerstvo obrany konečně bralo v potaz tyto moderní a vysoce naléhavé hrozby a oficiálně se věnovalo osvětě mezi občany. Jakmile tak učiníte, dávám vám své slovo, že se do nově vypsaného tendru přihlásíme i s našimi produkty.

Vážený pane ministře, věřím že bezpečí našich občanů a vojáků chránících naši vlast je pro vás, stejně tak jako pro nás, nade vše.

Srdečně zdraví,

Ing. Mgr. Marie Novotná
Předseda spolku Exilová domobrana – Konzští lvi & Velitel Exilové domobrany – Konzští lvi

Žádné komentáře:

Okomentovat