středa 28. srpna 2019

Patrola 27.8. 2019, 14:32 – 18:48 SELČ


Denně se pro vaše bezpečí věnujeme patrole, páteřní činnosti Exilové domobrany – Konzští lvi. A tak i 27. 8. 2017 vyrazil náš tým ve složení Mgr. Andrea Čučkinová, Místopředseda spolku Exilová domobrana – Konzští lvi & Druhý velitel Exilové domobrany – Konzští lvi a Nataša Kugel, Vedoucí pro styk s mimozemskými civilizacemi & Řadový vojín spolku Exilová domobrana – Konzští lvi 13.47 na pravidelnou patrolu sousední vlasti, sousedního národa, sousedního pořádku, sousedního práva a sousední morálky na katastrálním území města Konz. Nataša Kugel se však ukázala být v ne zcela bezproblémovém zdravotním stavu, což se projevilo tím, že se pomočila na chodbě komisariátu Exilové domobrany – Konzští lvi, tzv. na prahu patroly. Patrola je však věc náročná a je vždy jen tak silná, jak silný je její nejslabší článek. Nemůžeme si dovolit chyby, nemůžeme si dovolit ztráty. Nataša Kugel byla z patroly odvelena na lůžko.

Ve 14:32 SELČ byla zahájena nová patrola. Tým tentokrát čítal Mgr. Andreu Čučkinovou, Místopředsedu spolku Exilová domobrana – Konzští lvi & Druhého velitele Exiilové domobrany – Konzští lvi.

Mgr. Andrea Čučkinová správně vyhodnotila situaci – patrolované území je ohromné, rizika jsou značná, chůze málo efektivní. Mgr. Andrea Čučkinová se proto rozhodla pro tzv. cyklopatrolu a použila červeného bicyklu, který je ve vlastnictví spolku Exilová domobrana – Konzští lvi. Na správně zvoleném bicyklu vypadá navíc patrolant vyšší, mohutnější, atletičtější, a celkově tak vzbuzuje větší autoritu nežli pěšák.

Jelikož jsme zjistili, že v nejstarším městě Německa, Trevír, nefunguje žádná domobrana (!!), rozhodli jsme se až do sjednání nápravy převzít bezpečnostní kontrolu také nad tímto městem.

Cyklopatrola na katastrálním území města Konzu vedla podél řeky Mosely a tudy podél pobřeží řeky Mosely až na katastrální území města Trevír. Podél řeky panoval po celém patrolovaném území klid, který rušily jen neukázněné armády ještěrek zedních, chaoticky přebíhající přes komunikaci. Ale to je maličkost. Zkrátka je vidět, že patrolování podél řeky Mosely už nese své ovoce.

Od pobřeží řeky Mosely se pak na katastrálním území města Trevír cyklopatrola stočila jižně a zamířila ke strategickému bodu, který je v mapách zaveden pod kódovým označením Südbad Trier.
Jižní cestou zjištěno:   
  Chodníky úzké, absolutně nevhodné k pohybu cyklopatroly (která to ovšem stejně zvládla), ale také nevhodné pro hromadnou pěší evakuaci obyvatelstva.

2.       Obrubníky nízké: skvělé pro kočárky a cyklopatrolu, ale také pro tanky a další obrněná vozidla, kterým tak nic nebrání se ze silnice přes chodník vrhnout na obytné budovy a rozjezdit je svými pásy. Radnice by měla obdržet otevřený dopis.

Südbad Trier je bývalé německé koupaliště, které se však tíhou okolností a tlakem zlé doby změnilo ve výcvikový tábor.

-          Lidé zde čerpají síly na osuškách maskovacího vzoru 95 v přísných osmistupech
-          Nikdo se nesměje, všichni se soustředí, všichni pracují, krásný pohled
-          Plavecký bazén slouží k nácviku vytrvaleckého evakuačního plavání
-          Dětský bazén slouží k nácviku vytrvaleckého evakuačního plavání dětí
-          Skokanské můstky slouží k nácviku seskoku z letounu či budovy
-          V areálu jsou také dvě skluzavky sloužící pro nácvik evakuace z letounu. Místní cvičenci trénují vzorně, radost pohledět
-          Řada děti prozíravých rodičů se po výcvikovém táboře pohybuje pouze v celoobličejové dětské plynové masce, viz obrázek:
Dětská celoobličejová plynová maska


-          Řada dospělých se před působením chemtrails a MK Ultra snaží chránit gumovou čepicí: od tohoto je však třeba lidi odradit. Gumová čepice je sice skutečně účinně zamezuje vlivu MK Ultra, proti chemtrails je však zcela bezbranná.
-          Místní výdejna nápojů pak simuluje vydávání válečných zásob a lidé zde trénují strategie, které jim pomohou si skutečně nějaké zásoby odnést. Mgr. Čučkinová se do nácviku také zapojila a je třeba uvést, že byla úspěšná, na rozdíl od mnohých jiných…

Celkově hodnotí Mgr. Andrea Čučkinová, Místopředseda exilové domobrany – Konžští lvi & Druhý velitel Exilové domobrany – konžští lvi cyklopatrolu jako úspěšnou a užitečnou. Výcvikové středisko Südbad Trier bude Mgr. Čučkinová patrolovat i nadále a návštěvu tohoto střediska doporučuje všem domobrancům  a domobrankám a vlastencům a vlastenkám.


Zápis z hlášení vyhotovil:
Ing. Mgr. Marie Novotná, Předseda spolku Exilová domobrana - Konzští lvi & Velitel Exilové domobrany - Konzští lvi, v. r.

Žádné komentáře:

Okomentovat