pátek 16. srpna 2019

Patrola Exilové domobrany - Konzští lvi 16. 8. 2019

V úvodu našeho prvního zápisu z Patroly Exilové domobrany - Konzští lvi bychom rádi uvedli, že naše Exilová domobrana - Konzští lvi nemá ambice být pouze virtuálním subjektem a pseudostrážcem práva, spravedlnosti, vlasti, národa a morálky, ale být také aktivním, tj. činným strážcem práva, spravedlnosti, vlasti, národa a morálky. Proto je také jednou z nejdůležitějších činností našeho sdružení Exilové domobrany - Konzští lvi patrolování, tedy střežení okolí a pravidelná kontrola práva, spravedlnosti, vlasti, národa a morálky v ulicích německého města Konzu (Germanistán, nejbližší Chalífát, který je od Prahy vzdálen 83 km, tedy necelou hodinu jízdy autem od hlavního města naší milované vlasti). To znamená, že Patroly provádíme ve velmi nebezpečném prostoru, který je ale zároveň velmi důležitým strategickým bodem ležícím co by z nejbližšího Chalífátu kamenem dohodil také do Lucemburska (méně známé sídlo bruselské diktatury; finanční centrum Sorosovy podvratné vlastizrádné činnosti), Francie (no go zóny), Belgie (centrum bruselské diktatury), ale také Nizozemska (větrné mlýny a tulipány, ovšem také legalizace drog, které i dobré vlastence mohou změnit na vymletá sluníčka).

Během Patroly Exilové domobrany - Konzští lvi konané dne 16.8.  2019 od 11:06 do 13:06 SELČ na pobřeží řeky Mozely v oblasti v oblasti Katastrálního území města Konz, kterou provedla skupina tří osob ve složení Ing. Mgr. Marie Novotná, Předseda spolku Exilová domobrana - Konzští lvi & Velitel Exilové domobrany - Konzstí lvi, Mgr. Andrea Čučkinová, Místopředseda spolku Exilová domobrana - Konzští lvi & Druhý velitel Exilové domobrany - Konzští lvi, Nataša Kugel. člen spolku Exilová domobrana - Konzští lvi & řadový člen Exilové domobrany Konzští lvi byla objevena řada bezpečnostních hrozeb.

1. Po řece Mozele se rychlostí zhruba 15 km/h (8,099 uzlů) prohánějí nákladní lodě převážející zatím blíže neurčený obsah.
2. U stezky hnízdící labutě, stejně tak jako u stezky hnízdící zdivočelá hejna husic nilských (Alopochen aegyptiaca) ohrožují pokojně korzující, zřejmě ovšem nepracující(!) vlastence a vlastenky. Na vyzvání Nataši Kugel, aby opustily prostory stezky a uchýlily se do vod, kam od stvoření vodstva patří, labutě ani husice nilské absolutně nereagovaly. Patrola je zde nová, je třeba si autoritu vybudovat postupně.
3. Vlastenci a vlastenky neodpovídají na pozdrav.
4. Zaznamenáni lidé poslouchající protivlastenecké nedomácí rytmy.
5. Ing. Mgr. Marie Novotná se při průzkumu zatravněných ploch a hledání nastražených injekcí s drogami stala objetí nastraženého zřejmě psího výkalu. Představa, že by do této pasti mohlo vpadnout některé z dětí dobrých vlastenek a dobrých vlastenců je přímo děsivá, proto na zítra svoláváme brigádu spolku Exilové domobrany - Konzští lvi. tato brigáda se bude věnovat úklidu pobřeží řeky Mozely v katastrálním území města Konzu a následně také navazování kontaktů a přátelství s místními obyvateli, rozšiřování svéry vlivu Exilové domobrany - Konzští lvi a budouvání autority.

Žádné komentáře:

Okomentovat