středa 21. srpna 2019

Patrola 21. 8. 2019 18:00- 20:00 SELČ, Konz

Náš tým ve složení Mgr. Andrea Čučkinová, Místopředseda spolku Exilová domobrana - Konzští lvi & Druhý velitel Exilové domobrany - Konzští lvi a Nataša Kugel, Vedoucí odboru pro styk s mimozemskými civilizacemi & Řadový vojín Exilové domobrany - Konzští lvi se dnes opět vydali do na patrolu chřtánu pekelného, aby pomohli chránit jak místní, tak zejména obyvatelstvo v ČR.

Patrola probíhala na katastrálním území města Konzu v ulicích - Brunostr. - KarthäuserStr. pobřeží řeky Mosely - Brunostr. - KarthäuserStr. v čase 18:00 - 20:00 SELČ. Během patroly byly opět zjištěny zásadní bezpečnostní hrozby a nedostatky.

1. benzinová pumpa v ulici Brunostraße zde stojí zcela bez jakéhokoli jištění (hlídka čerpací stanici několikrát obešla a objevila přesně 0 mužů se samopaly či jinými zbraněmi). Jen čeká na náraz sebevražedného atentátníka do čerpacího stojanu. Za ty ceny benzinu by tu dle názoru Nataši Kugel stojany nikdo ani k ničemu jinému nepoužil.

2. Výskyt starobylého katolického kláštěra přímo naproti benzinové pumpě je pak krajně podezřelý. Kdo a proč umístil benzinovou pumpu na tuto strategickou pozici?!

3. Po městě se volně pohybují ženy se šátky na hlavě. Všichni přitom víme, že ženy se šátky na hlavě  (každý bdělý vlastenec ví, že to jsou ve skutečnosti muži a pod šátkem nosí pět kg trhaviny) jsou jednou z hlavních bezpečnostních hrozeb každého státu, a ten, který se stará o bezpečnost svých občanů, šátky tvrdě potírá.Co přijde pak? Kojící ženy? To ndopustíme!

4. Brunostraße -  Mešita! Zvažujeme postavení celodenní hlídky(!)

5. KartäuserStr: Evangelický kostel(!)

6.2 + 4 + 5 Hrozba vzplanutí náboženského konfliktu relativně značných rozměrů /začátek 3. světové války?!/ mezi katolíky, muslimy a protestanty; jedinou otevřenou otázkou je, jakou roli v tomto konfliktu sehraje benzinová pumpa, která je v téměř tečnou v tomto trojúhelníku náboženských budov --> je třeba do spolku Exilová domobrana - Konzští lvi najmout odborníka ve věci náboženství(!)

7. Nákladní lodě po Mosele stále plavou. Zdá se, jakoby převážely uhlí. Kam ho vozí a z jakého důvodu? Kdo a proč to platí?!

8. Kolem Mosely panoval podezřelý klid. Ale díky informacím paní Ivony Veselé z Nymburských lvů ("Chodíme patrolovat hlavně tady kolem Labe, kde bychom mohli být snadno napadeni. Ze zálohy“
již víme, že okolí řeky dobrý vlastenec bedlivě střeží!

My hlídáme, vy spěte!

Vaše patrola Exilové domobrany - Konzští lvi









Žádné komentáře:

Okomentovat