čtvrtek 19. září 2019

Děs: V Lucembursku už existují místa, kde se člověk nesmí pohybovat bez pokrývky hlavy


Jak už to tak bývá… Jeden neřád zlikviduješ, a on se z čistajasna vynoří někde nějaký jiný. Po objevu americké základny a indoktrinačního parku bylo jasné, že je třeba pečlivě patrolovat Lucembursko, zejména jeho hlavní město Lucemburk, a že je třeba posílit hlídky. Exilová domobrana – Konzští lvi tedy pečlivě patroluje Lucembursko, zejména jeho hlavní město, Lucemburk, a posílila hlídky.

V rámci těchto hlídek již bylo v samém epicentru tohoto města, jen několik desítek metrů od budov Evropského parlamentu (!) objeveno místo, kde jsou již dnes lidé nuceni zakrývat si vlasy a kde jim není bez zakrytých vlasů umožněn volný (ale ani žádný jiný) pohyb! Umístění tohoto bodu těsně k budovám Evropského parlamentu není žádná náhoda, ale obvyklá bruselská prachsprostá manipulace námi běžnými občany, sociální inženýrství, hnus, odpornost úpadek a tragédie! Jen si to představte. Jdete si s přáteli po městě, vstoupíte do budovy, jdete z místnosti do místnosti a najednou voilà, jako byste se dostali zcela do jiné kultury nebo do jiné doby, je nutné, abyste si zakryli vlasy!  A už nejen ženy, ale dokonce také muži – tak jako šejkové v Saúdské Arábii! A místní ovčané jsou tak rezignovaní, že si vlasy zakrývají. Že nebojují a že pokud nemají pokrývku hlavy vlastní, ochotně přijímají pokrývku půjčenou (dokonce bez potřeby provést na tomto nástroji propagandy alespoň základní chemickou analýzu) a s úsměvem zahalují své vlasy a vzdávají se své jedinečné evropské kultury. Chce se mně zvracet a plakat. Ale od toho tu nejsem! Doba je zlá a pláč zlo nezastaví! Je třeba bojovat a já budu bojovat!

O německých koupalištích se v ČR ví, že je to semeniště všeho zla a terorismu, kam noha slušného člověka nevkročí – a pokud tam nějaká naivní noha slušného člověka vkročí, je později vynášena po částech. Nyní je třeba, aby se svět dozvěděl také o tom, co jsou ve skutečnosti zač lucemburské kryté bazény! Tedy že pod rouškou takzvaného sportoviště se skrývá pouze propaganda zakrytého vlasu jako přirozeného stavu věci! Pod maskováním takzvané hygieny je tu válcována tradiční evropská kultura, kterou nahrazuje kultura šátků! Jeden rok jde o přikrývku hlavy, další už se budeme povinně všichni koupat v burkinách. A pak už ani nepoznáme, kdy znásilňujeme naše a kdy zase jiné ženy! Lidé, bděte a bojujte! Je to naše kultura!

Ing. Iva Podlipská, Marketingový expert spolku Exilová domobrana – Konzští lvi & Světoznámý expert v oblasti chemtrails

Žádné komentáře:

Okomentovat