neděle 18. srpna 2019

Dobré zprávy pro vlast - domobrana sílí!

Hned od založení spolku Exilová domobrana - Konzští lvi se nám hlásí dobří vlastenci a dobré vlastenky, kterým není osud vlasti lhostejný. Kteří mají zájem ve svém volném čase, někdy jsou i ochotni obětovat kariéru, pracovat pro svou vlast, svůj národ!

Exilová domobrana se během víkendu rozrostla o řadu nových, skvělých členů. Samé výborné ženské, samí výborní chlapi. Tátové a mámy od tradičních rodin a tátové a mámy od budoucích tradičních rodin! Člověk by si při tom přílivu vlastenců a vlastenek málem řekl: "Máme tu tolik dobrých lidí, není třeba být ostražitý, není třeba patrolovat, není třeba bdít nad morálkou a kázní. Není třeba skrývat se v podzemních bunkrech před nálety chemtrails!"

Ale to by byla, vlastenci a vlastenky, právě osudová chyba. Nepřítel číhá, jako kočka před myší dírou, na naši nepřipravenost. Nepřítel číhá, až zamhouříme oko. A pak zaútočí. pak vpadne. A nejen to. On nenápadně, a v hávu přítele, se vkrádá mezi nás, dobré vlastence a vlastenky, a snaží se naši pospolitost rozbít zevnitř. Pod maskou dobrého vlastence, pijícího český zlatavý mok a při večeru čtoucího Boženu Němcovou, Jana Nerudu či Aloisa Jiráska se skrývá LGTB greténistický kosmopolita střádající plány na rozbití národní duše a rozbití hranic vlasti - některý to činí záměrně, některý proto, že má například po požití drog přeprogramovaný mozek - ať tak, nebo tak! My se obelhat nedáme!

Vlastenci a vlastenky bděte!
Spolu jsme silnější!

Žádné komentáře:

Okomentovat