neděle 18. srpna 2019

Šlendrián: české silnice. Řešení? Opravme to sami!

Cestou na náborovou akci Exilové domobrany - Konzští lvi do malebné východočeské obce Nemojov, srdce mě bolelo při nadskakování po nájezdu do děr, kolejí a dalších rušivých elementů našich kdysi krásných českých dálnic a rychlostních silnic!

Jel někdy ministr dopravy nebo ředitel českých silnic a dálnic po některé z českých silnic a dálnic, nebo všude přelétají pouze soukromými tryskáči nebo vládními letadly (tedy za naše peníze) vypouštějíce nad dálnicemi a rychlosilnicemi na jedoucí dobré vlastenky a vlastence chemtrails?!

Dálnice o dvou pruzích je po celém úseku v pravém pruhu dělena na pruhy čtyři (koleje od kamionů),  děr je všude více než na polích zamořených hraboši, sem tam (rozuměj asi na polovině dálnice) se dva už tak skrovné pruhy zužují buď v jeden, nebo ve dva ještě skrovnější pruhy. Cesta odsýpá asi jako noční patrola v zasněženém Nymburce a jak si tak jedete v levém pruhu a zprava vás předjíždějí nekonečné kolony kamionů s poznávacími značkami celého světa, ovšem vždy stejně demolujících naše české dálnice a ruinující naši českou plynulost dopravy, napadá vás jen: "Má toto naše krásná vlast zapotřebí? Kam jednou ty kamiony, co, nebo koho, samozřejmě, vezou, kam a co z toho má náš lid?!" Policie nikde, a když už spatříte dobré muže Celní správy, kontrolují českého vlastence! Kdo jim dává takové úkoly? Soros? Bildenberg? Nebo jaký přeprogramovaný mozek?


Exilová domobrana - Konzští lvi tu ale není od skuhrání. To přenecháme kavárně, Náplavce a neziskovkám. My jsme zejména lidmi činu. My chceme pracovat pro vlast! Dobří vlastenci, dobré vlastenky, vzpomeňme na muže, který sám od sebe odstranil grafiti z Karlova mostu a vezměme do aut lopaty, vezměme asfalt, vezměme míchačky, vezměme beton, reflexní vesty, a pokud uvidíte na silnici či dálnici díru, nebojte se ji okamžitě opravit. Nečekejme s rukama za zády na stát. Stát není naše matka a my nejsme jednoletá mimina, která musejí čekat na utření řitě. Vezměme, vlastenci a vlastenky, dobrý osud vlasti a jejích silnic a dálnic do vlastních rukou!

Zdar a sílu přiložit ruku k vlasti dílu!

Mgr. Andrea Čučkinová, místopředseda spolku Exilová domobrana - Konzští lvi & Druhý velitel Exilové domobrany - Konzští lvi

Žádné komentáře:

Okomentovat