pátek 16. srpna 2019

Mezinárodní konference: Chemtrails: hrozby - řešení - výzvy

Dne 16. 8. 2016 se v Praze v prostorách restaurace Havana, jen těsně sousedící s pražským Justičním palácem, konala vědecká konference "Chemtrails: Hrozby - řešení - výzvy", která si kladla za cíl zrekapitulovat stávající vědomosti o problematice Chemtrails, jasně ukázat na hrozby, které Chemtrails na dnešní svět uvrhají; navrhnout řešené této palčivé problematiky a globální hrozby, ale také, jistě, cíl to byl nemalý, rozhodnout, zda, a pokud ano, jak je možné využít Chemtrails ve prospěch vlastenců a vlastenek, státu, národa, práva, spravedlnosti a morálky.

I.

Příspěvky:

1. Chemtrails: Daň za pohodlný život v globalismu; argument pro krok stranou (Ing. Mgr. Marie Novotná, předseda spolku Exilová domobrana - Konzští lvi & Velitel Exilové domobrany - Konzští lvi)

2. Chemtrails: uzavřeme letecký prostor nad vlastí! (Mgr. Andrea Čučkinová, místopředseda sdružení Exilová domobrana - Konžští lvi & Druhý velitel Exilové domobrany - Konzští lvi)

3. Chemtrails: Historie, současnost, budoucnost (Ing. Iva Podlipská, světově uznávaný expert v oblasti Chemtrails, marketingový expert spolku Exilová domobrana - Konzští lvi)

II.

Největší očekávání vkládala laická, ale také odborná veřejnost do příspěvku Ing. Ivy Podlipské, světově uznávaného experta v oblasti Chemtrails, marketingového experta spolku Exilová domobrana - Konzští lvi.

Laická veřejnost, ale i odborná veřejnost však byly příspěvkem Ing. Ivy Podlipské, světově uznávaného experta v oblasti Chemtrails, marketingového experta spolku Exilová domobrana  - Konzští lvi (dále jen Ing. Iva Podlipská) zklamány. Ing. Iva Podlipská pouze předčítala texty jiných, laické i odborné veřejnosti dobře známých autorů, ale sama nepřišla s žádným novým vědeckým poznatkem. 

Laická i odborná veřejnost tak pouze vychutnala české speciality připraveného vlasteneckého rautu a zklamání zapila půllitrem čepovaného českého piva.

 Ing. Ivě Podlipské bude v následujících dnech, možná dokonce hodinách či minutách doručena oficiální výtka spolku.  Věříme, že se ze svých chyb poučí a uvědomí si, že také světově uznávají experti na sobě musí denně pracovat; že nemohou pouze vykrádat texty svých méně známých kolegů. Takto vlastenec ani vlastenka nepracuje!

Nicméně i přes fiaskální neúspěch hlavního příspěvku konference, předneseného Ing. Ivou Podlipskou, zúčastnění konference svou valnou většinou (3 hlasovali pro, 1se hlasování nezúčastnil) rozhodli, že se zasadí, aby se Charles Hatfield, v podstatě objevitel a první zneuživatel Chemtrails, přestal nazývat Obchodníkem s deštěm, jelikož toto označení ho dehonestuje, ale s ním také celou problematiku Chemtrails, která ve světle tohoto označení vypadá jako, když nebudeme politicky korektní, blouznění menstruujících bab po požití většího množství plodů rulíku zlomocného (Atropa bella-donna), na Vyvolávače deště, poněvadž toto označení zcela jasně ukazuje, že Chemtrails je problematika existující a uměle vytvořená a také využívaná člověkem!

III.

Dále se shromáždění také usnesli, na brzkém uspořádání Ideové konference Exilové domobrany - Konzští lvi, která vlastencům i vlastenkám, běžnému lidu, pomůže najít opěrný bod v turbulentním globalizovaném světě, ale také, a zejména,  ztransparentní postoje Exilové domobrany - Konzští lvi k současnému světu a jeho  problémům.

Zdar a sílu přidat ruku k národnímu dílu!

Žádné komentáře:

Okomentovat