středa 18. září 2019

Zářivý úspěch patroly: Vojenská základna i indoktrinační park jsou pryč!


Patrola slaví úspěchy a objevuje další odsouzeníhodné běsy, bezpečnostní rizika a důkazy úpadku západní civilizace. Tak by se dalo ve zkratce shrnout dennodenní působení patrol Exilové domobrany – Konzští lvi. Ale zkratka je matkou i otcem manipulace a má-li se o něčem informovat věrohodně a dle skutečnosti, zkratka je nedostatečná a je třeba vyjadřovat se ke konkrétním skutečnostem přesně, podrobně, exaktně a tak dále. Nyní budu ale hovořit především o tom dobrém!

Chci na tomto místě pogratulovat patrole ve složení Ing. Mgr. Marie Novotná, Předseda spolku Exilová domobrana – Konzští lvi & Velitel Exilové domobrany – Konzští lvi a Mgr. Andrea Čučkinová, Místopředseda spolku Exilová domobrana – Konzští lvi & Druhý velitel Exilové domobrany – Konzští lvi. Tyto dvě vlastenky velkých funkcí, ale hlavně velkých vlasteneckých srdcí a velkých bdělých očí při patrole provedené dne 1.9. 2019 objevily v podstatě na hrobě Jana Lucemburského americkou základnu obklopenou indoktrinačním parkem. 

O tomto otřesném nálezu patrola ve výše uvedeném složení ihned 1. 9. 2019 neprodleně informovala jak širokou veřejnost (prostřednictvím vlastních internetových stránek a Facebooku), tak také média všeho světa (odesláním informací o této zrůdnosti do redakcí všech světových médií atd.) Jak nízká je míra demokracie a jaká cenzura a ignorace veřejných zájmů vládne médiím, je patrné z toho, že zprávu o hrůzném nálezu učiněném patrolou Exilové domobrany – Konžští lvi nezveřejnil nikdo. Absolutně nikdo!

 Nicméně jakmile americká vláda a lucemburská diktatura (subvencovaná bruselskou diktaturou) uviděly, že bdělí občané již objevili jak základnu s jejím špionážním vybavením a zařízením na ovládání mysli, a dokonce odhalili také veškeré nástrahy indoktrinačního parku, odstranily ze dne na den jak základnu, tak indoktrinační park z hrobu Jana Lucemburského! Nyní již tam mohou opět parkovat pravé dieselové SUV a sportovní benzínové vozy Lucemburčanů (placených z našich daní, jak všichni víme).

Na tom je vidět, milí vlastenci, milé vlastenky, že je třeba mít oči na stopkách, nespat, bdít a hlasitě se ozvat proti neřádu! Tento úspěch vlastenek Exilové domobrany – Konzští lvi se zapsal zlatým písmem do knihy nejvýraznějších činů a objevů v historii lidstva. Děkujeme, statečné ženy, že nám jdete příkladem!

Ing. Iva Podlipská, Marketingový expert spolku Exilová domobrana – Konzští lvi & Expert v oblasti chemtrails

Žádné komentáře:

Okomentovat