neděle 1. září 2019

Hrob Jana Lucemburského otřesně zneužit bruselsko-americkou propagandou!!


Při přeshraniční patrole provedené dne 1. 9. 2019 byly objeveny zrůdnosti a hrozby dříve netušeného rozměru! Přesraniční patrola ve složení Ing. Mgr. Marie Novotná, Předseda spolku Exilová domobrana – Konzští lvi & Velitel Exilové domobrany – Konžští lvi a Mgr. Andrea Čučkinová, Místopředseda spolku Exilová domobrana – Konzští lvi & Druhý velitel Exilové domobrany – Konzští lvi, je šokována tím, co při zahraniční Patrole v samém srdci EU, v Lucemburku, objevila.

V podstatě na hrobě Jana Lucemburského, největšího českého válečníka všech dob, vyrostla přes noc americká základna obklopená indoktrinačním parkem. Hnus, propaganda, zvrácenost a obrovské bezpečnostní riziko! Americká základna je osazena nejmodernější verzí systému Echelon a několika vysílači MK-Ultra, které jsou stejně jako Echelon poháněny palivem z radiační komory.  Nejnovější systém Echelon umístěný takto blízko českých hranic umožňuje Američanům odposlechnout nejen to, co si kdokoli z nás doma v ČR povídá, ale dokonce i to, co si kdo z nás jen myslí. A velice silné vysílače MK Ultra jsou z lucemburské americké základny schopny inkorporovat myšlenky do hlavy lidem po celé severní polokouli.

Patrole se americkou základnu podařilo vyfotografovat:

Americká základna
Indoktrinanční park, který stojí okolo, nemá jen cíl kamuflovat americkou základnu, jíž si všimne opravdu jen cvičené oko, ale zejména přímo v místě testovat, zda vysílače MK Ultra fungují a také vymývat mozky už těm nejmladším, nejmenším a nejkřehčím stvořením, našim dětem. V mozku těchto malých pokusných králíčků a budoucích lidských robotů USA a Bruselu nemá po návštěvě indoktrinačního parku zůstat nic jiného než homosexualizmus, multikulturalismus, sluníčko, zženštilost a zbabělost.

Indokrinačnímu parku vládnou barvy teplé duhy a naše děti se zde vozí na úchylných stvořeních typu jednorožec, mořská víla, duhový poník a podobně a tak dále. Malí chlapečci jsou svými rodiči vesele usazováni, v souladu s gendristickou propagandou, do růžových autíček, ale snad to nejodpornější a nejzvrácenější je takzvaná Pedodráha, zmenšenina horské dráhy, která je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku.

Který rodič se dobrovolně usadí své malé dítko k patě sukně plešatějícího, postaršího muže s namalovanými rty a namalovanýma očima, oděného v pestrobarevné - duhové - ženské šaty, tedy zřejmě nejméně pedofilního transvestity, reprezentujícího nejzvrhlejší přání homosexuálního lobby? Žádný, samozřejmě. Ale MK Ultra funguje, takže se na Pedodráze vozy netrhnou a my můžeme být jen rádi, že ten úchylný muž uprostřed má alespoň ruce nahoře, a ne strčené v sukni.

Pedodráha, úchylná postava zepředu

Pedodráha, pohled na úchylnou postavu zezadu

Nezůstává ale jen u propagace úchylností. Své zastoupení zde najde i indoktrinalizace multi-kulti, a opět jsou to ti nejmenší, na které tato propaganda míří. Děti soutěží v tom, kdo duhového musulmana na velbloudu požene na Evropu rychleji. Obrázek vydá za tisíc slov:
Musulmanští teroristé na velbloudech pohánění dětmi přímo k českým hranicím

Kdybychom ten úpadek a hnus, to obrovské nebezpečí neviděli na vlastní oči, neuvěříme. Ale viděli jsme. Evropa je takřka ztracena. A my se budeme muset sakra snažit, abychom si ji zase vzali zpět!

Ing. Mgr. Marie Novotná, Předseda spolku Exilová domobrana - Konzští lvi & Velitel Exilové domobrany - Konzští lvi.


Žádné komentáře:

Okomentovat